At first I was afraid I was petrified

După cum ați observat, Crapul n-a mai dat pe aici de multișor, dar nu pentru că a uitat sau pentru că ar fi fost plecat să se spargă în figuri prin vreo stațiune din Alpi (deși n-ar fi avut nimic împotrivă), ci pentru că a fost într-un scurt concediu medical. Nu al lui neapărat, ci al jumătății sale mai sensibile, care s-a gândit să dea un pic jos din greutate înainte de sărbători renunțând la niște pietricele ce-i zornăiau de ceva vreme prin rinichi. Totul e ok acum, așa că putem da drumul la aproape toate glumele cu pietricele la rinichi care i-au trecut prin minte Crapului în tot timpul ăsta:

Mereu am crezut că nevastă-mea are o inimă de piatră. Doctorii m-au contrazis: era rinichiul, de fapt.

Deși numeroasele ecografii, radiografii, urografii și alte -grafii de până acum arătaseră ba o pietricică mică, ba una mare, ba nici una, și n-am reușit încă să găsesc doi doctori care să aibă păreri măcar apropiate despre aceeași chestie, intervenția a scos la iveală nu mai puțin de 5 pietre măricele. Doctorii ăștia parcă s-ar uita la planșele testului Rorschach, nu la o radiografie, nu m-ar mira să aud într-o zi un diagnostic de genul „domnule, soția dumneavoastră are în rinichi un fluture. Nu știm de ce, nu știm cum a ajuns acolo, dar noi asta am văzut”.

Să ai nevasta bolnavă e ca atunci când îți pleacă un coleg de birou în concediu – abia atunci îți dai seama câtă treabă are omul ăla de fapt.

Nevastă-mea e o femeie de carieră. De piatră. Dacă mai aștepta mult, intra sub incidența legii minelor și trebuia să ne luptăm cu protestatarii ca s-o operăm.

Citate motivaționale pe pereții spitalului (îmi pare rău că n-am avut aparatul la mine). Deasupra întrerupătorului de la baie scria: „Pentru dumneavoastră aprindeți lumina, pentru ceilalți stingeți lumina”.  Mi-a amintit de birou, nu știu de ce.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s